Hjem Norsk

Velkommen til Lofotphoto.com  |  Bildegalleri


Fotograf Tommy Andreassen.

Frilans fotograf med base i Bodø, foto område Nordland fylke. Leverer bilder fra regionen til næring og det private market.

Portrettfotografering, næringsfotografering, naturfotgrafering, bryllupsfotografering, konfirmasjonsfotografering.

Leverer bilder til nettbruk og ferdige innrammet til veggen.Aurora borealis

Aurora borealis  |  Nordlys


Nordlys-beltet treffer Nord-Norge i Lofoten, og følger kysten helt opp til Nordkapp. Det finnes ingen områder i verden der det er større sjanse til å se lysene. Du kan ofte se det samme nordlyset i Lofoten som i Tromsø, men fra en annen vinkel.

Kilde:VisitNorway

Reine

Særeget landskap og kultur


Hvert år tiltrekkes tusenvis av besøkende av naturen, midnattssolen og den levende kystkulturen. Turistene fyller de korte sommerukene med liv og lyd.


Det er mange muligheter for aktiviteter på sjøen og i fjellet, men Lofoten er også et sted for fred og ro. Vinteren er tiden for Lofotfisket, skreien betyr fortsatt mye for næringslivet og de som bor i Lofoten.

Se nordlys i vinterhalvåret


Du glemmer aldri første gang du ser nordlyset åpenbare seg på nattehimmelen. Det er størst sjanse for å oppleve fenomenet sent på høsten samt om vinteren/tidlig vår. Mellom høstjevndøgn og vårjevndøgn (21. september til 21. mars) er det mørkt mellom klokken 18.00 og 01.00 når det størst sjansen til å se lysene, og det øker sjansen for best mulig opplevlese..

Det er enkelt å komme seg rundt på øyene med bil eller sykkel. Fra Bodø og Moskenes er det båter ut til øysamfunnene Værøy og Røst, som er de siste bosettinger før åpent hav. Øyer og skjær sør for Røst er hekkeplasser for millioner av sjøfugl. Du kan regne med å se hval, sel og spekkhogger, og organiserte båtturer gir deg sjansen til å oppleve fuglefjell og sjødyr på nært hold.

Kilde:VisitNorway